Premier Cottages is werkelijk anders. Wij zijn niet een agentschap, maar een verzameling van kleine bedrijven die samenkomen om gezamenlijk onze cottages te promoten en we zijn gepassioneerd om gasten te voorzien van een fantastische vakantie ervaring. We hebben een all inclusive beleid dat ongekend voor de branche is – er zijn absoluut geen boekingskosten en geen van onze leden rekent extra kosten voor het opmaken van de bedden, voorziet men in houtblokken voor de openhaard en een scala aan andere zaken die inclusief zijn (houdt u er wel rekening mee dat er een discretionaire vergoeding in rekening gebracht kan worden voor sommige extra services zoals het meebrengen van uw hond).

Veel van onze eigenaren wonen dicht bij de cottages en doen er, d.m.v. een persoonlijke service, alles aan om te zorgen dat de gasten een geweldige vakantie zullen hebben. U vindt de volledige details op onze Premier Promise-pagina. 

Vouchers

Geef een gift die
blijft geven. Koop een Premier
Cottages cadeaubon>

Newsletter

Keep up-to-date met
onze laatste aanbiedingen. Meld u aan om te ontvangen
onze nieuwsbrief>

Wij hebben meer bekroonde cottages dan welke andere zelfvoorzienende collectie dan ook. En een Premier Cottages-lid heeft in de laatste 13 jaar 10 keer de ‘Visit England Awards voor Excellence’ gewonnen. Onze leden hebben ook een ongeëvenaard aanbod op het gebied van voorzieningen – bijna de helft van onze cottages hebben een zwembad op de locatie en een derde een jacuzzi. Bijna de helft van onze cottages zijn hondvriendelijk, maar wetende dat sommigen van u minder enthousiast over honden zijn, hebben we tevens een speciale hondenvrije collectie. Ons babyvriendelijk aanbod biedt allerlei babybenodigdheden, niet alleen de gebruikelijke ledikant en kinderstoel. Wij willen graag dat er voor elk wat wils is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 - Algemeen - Voor commentaar en feedback aangaande de kwaliteit, stuur ons een email naar                    
   quality@premiercottages.co.uk

 - Eigenaren van Cottages - Als u geïnteresseerd bent om u aan te sluiten bij Premier Cottages stuurt
   u alstublieft een email naar join@premiercottages.co.uk  Wij zullen u vervolgens
   een aanmeldingsformulier sturen.

- Pers - Voor persaanvragen stuur een email naar press@premiercottages.co.uk


  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.