Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Devon

DEVON

Gevangen tussen twee prachtig contrasterende kustlijnen – het steile noorden en het vriendelijker zuiden – heeft Devon veel te bieden aan de actieve, bedachtzame, of gewoonweg dromerige bezoeker. U kunt er heerlijk wandelen, met name op de glooiende hoogvlakten van Dartmoor en Exmoor, met een lange-afstand wandelpad, het 166 km lange Two Moors Way, welke de twee verbindt als u een week de tijd heeft. Maar er is ook genoeg ruimte in de buurt van Lynton, het kleine stadje aan de noordkust, in het prachtige maanlandschap van The Valley Of The Rocks, waar dichters Wordsworth en Coleridge door werden geïnspireerd (kijk of u de pittoreske wilde geiten van de vallei ziet).

De zuidelijke stranden van de Engelse Rivièra rond Torquay zijn uitstekend, en dit is ook waar de wereldberoemde auteur Agatha Christie werd geboren. Haar leven wordt herdacht tijdens een wandeling dat bekend staat als de Agatha Christie Mile. Voor strandliefhebbers behoort Blackpool Sands, ten westen van Dartmouth, tot een van Devon’s beste. Deze landelijke provincie beschikt echter over vele aantrekkelijke badplaatsen, vissersdorpen en beschermde zwemgebieden. De buitengewone rotsen en fossielen van de Jurassic Coast rond Sidmouth vormen de eerste opgraving van Groot-Brittannië ’s werelderfgoed en is een fascinerende plek.

Devon heeft ook stedelijke trekpleisters. Het historische gebied Barbican van Plymouth, biedt een drukte van galerijen, pubs en boetiekjes. De universiteitsstad Exeter is beroemd om zijn Romaanse kathedraal en prachtig geconserveerde stadsmuur van 2000 jaar oud; terwijl de westelijke regio's over prachtige oude mijnwerken beschikken. Maar de typisch meer intiemere charme van de provincie ligt in plaatsen zoals het vissersdorp Clovelly, in het noordwesten. Daar wordt de geschiedenis, sfeer en zeegezichten aangenaam gecombineerd, om zo de complexe maar stille aantrekkingskracht van Devon te etaleren.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
March
Daffodil Day at Hartland Abbey
Daffodil Day at Hartland Abbey

Een mooie kans om te komen met de familie of vrienden aan de prachtige collectie van historische narcissen te zien, vele geplant 150 jaar geleden door onze voorouders en nog veel meer oude variëteiten, door onze voorvaderen geplant, zijn getransplanteerd van Grenville College, een voormalig huis tot 1950 .

View details

Lyme Regis Beer Festival
Lyme Regis Beer Festival

2 unplugged podia, een grotere selectie van bieren, extra ciders, circustechnieken workshops voor kinderen en zelfs een vuur-eter, het Seizoen Lyme Regis Pasen begint hier zeker. Alles betrokken bij deze show is lokaal geproduceerd. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

April
Bluebell Dagen bij Hartland Abbey
Bluebell Dagen bij Hartland Abbey

Het klokje seizoen is de hele maand april en begin mei, maar normaal gesproken de laatste twee weken in april zijn wanneer de bloemen op hun best. Maar wie weet wat dit jaar zal brengen!

Bezoek en verken de boswandelingen vloerbedekking in glorieuze boshyacinten

View details

Pasen Egging bij Hartland Abbey
Pasen Egging bij Hartland Abbey

Kom en doe mee het plezier in het prachtige terrein en de tuinen van Hartland Abbey in het paasweekend. Kinderen zullen een geweldige tijd aan het zoeken alle bospaden hebben en wandelingen naar aanwijzingen die hen zal leiden tot een verborgen schat aan Easter Eggs.

View details

May
Lyme Regis Fossil Festival
Lyme Regis Fossil Festival

Al het beste lokale vondsten uit verzamelaars en de lokale handelaars. Gesprekken over de fossielen gevonden op de Jurassic Coast. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Lyme Regis Jazz, Blues en Real Ale Festival
Lyme Regis Jazz, Blues en Real Ale Festival

Lyme Regis Jazz en Blues Festival met live muziek op verschillende plaatsen rond de stad. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

June
Gold Coast Oceanfest
Gold Coast Oceanfest

Een 3-daagse festival beweert coolste surfen en muziekfestival in het Verenigd Koninkrijk zijn, jaarlijks georganiseerd in Croyde, North Devon. (Foto - VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

July
Lyme Regis ArtsFest
Lyme Regis ArtsFest

Maak kennis met kunstenaars in hun ateliers en te weten komen over hen en hun werk.
Volg de kunstroute door de stad, genieten van een grote verscheidenheid van het werk wordt weergegeven in meer dan 100 winkels en bedrijven (foto - VisitEngland / NewcastleGateshead Initiative).

View details

August
Dartmouth Regatta
Dartmouth Regatta

Een hugley indrukwekkende regatta in de Dartmouth met tal van andere evenementen loopt ook. ~~ (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Lyme Regis Regatta & Carnival Week
Lyme Regis Regatta & Carnival Week

Negen dagen vol actie activiteiten voor het hele gezin.
Carnaval programma's zijn verkrijgbaar bij de Carnival Kiosk op de Marine Parade, de TIC on Church Street en in diverse winkels rond de stad.

View details

Sidmouth Folk Festival
Sidmouth Folk Festival

Een unieke week lang kustviering van muziek, dans en zang. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

September
Appledore Book Festival
Appledore Book Festival

Een litery festival met grote namen. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Clovelly kreeft en krab festival
Clovelly kreeft en krab festival

Een eerbetoon aan de beroemde kreeften en krabben Clovelly's met een dag live volksmuziek, kade keukens, bierproeverij, loterij, kunst en ambachten kraampjes en kookdemonstraties.

View details

October
Ottery St Mary Tar Barrels
Ottery St Mary Tar Barrels

Kijken naar de spectaculaire werking van de werking van de teer vaten

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.