Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Lake District & Cumbria

CUMBRIA & HET MERENDISTRICT

Het merendistrict ligt in het ruige hart van Cumbria, het is wild en prachtig en tevens het grootste nationale park van Engeland. Daarin bevindt zich zowel het hoogste punt van het land, Scafell Pike, als maar liefst 20 meren, waaronder Engelands langste, Windermere en diepste, Wastwater. De omgeving is ook zeer populair om te wandelen, fietsen, varen en mountainbiken. Het heeft echter ook een zachtere kant, met connecties tot de dichter William Wordsworth, wie zijn huis Dove Cottage in Grasmere tot museum omgeturnd heeft. En tot kinderboekenschrijfster Beatrix Potter, welke geëerd wordt in een museum in Bowness-on-Windermere.

Voor diegenen die wat minder actief zijn, er zijn ook veel schilderachtige toertochten, waaronder een rit van 34 km tussen Windermere en Keswich, waarbij u langs 6 meren en de indrukwekkende uitzichten bij Dunmail Raise en de hellingen van Kelvellyn komt. Kleine steden en dorpen als Ambleside en Keswick hebben aantrekkelijke centrums en er zijn een aantal zeer bijzondere trekpleisters als de kleinste kerk van het land, tiny St. Olaf op de kop van de Wasdale vallei, en het Keswick Potlodenmuseum, thuisbasis voor het grootste potlood ter wereld.

Buiten de schitterende meren en hun omliggende pieken, valleien, dorpen en ruige landschap, is Cumbria een enorm mooie, dunbevolkte, regio welke zich uitstrekt van het noordelijke historische Hadrian's Wall - overschaduwd door een wandeling van kust tot kust – tot de winkels en de zeehavendrukte van Barrow-in-Furness in het zuiden. De westkust van Cumbria omvat zandstranden van oude Victoriaanse badplaatsen zoals Seascale en het kleine, geplaveide Bicester, 1,5 km van het uit de 13e eeuw stammende Muncaster kasteel met zijn grote en kleurrijke tuinen. De meest schilderachtige spoorweg van Groot-Brittannië is 116 km lang en loopt van Settle naar Carlisle, door het prachtige Eden Valley.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
June
Appleby Horse Fair
Appleby Horse Fair

The Horse Fair is een belangrijke toeristische toeristische evenement en de grootste traditionele zigeuner beurs in Europa

View details

Boot Bier Festival
Boot Bier Festival

festival van het bier van de laars. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cumberland Show
Cumberland Show

Dit evenement is een grote familie vriendelijke dagje uit op Carlisle Racecourse het vieren van de beste in Lake District en Cumbria tradities. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Keswick Beer Festival
Keswick Beer Festival

Een charitatieve fondsenwerving evenement georganiseerd door Keswick Rugby Club en Keswick Lions Club. Veel plezier met een ruime keuze aan eten, live muziek en een selectie van bieren, lagers en cider. (Foto - VisitEngland / Marketing
Gloucester)

View details

Keswick Mountain Festival
Keswick Mountain Festival

Een spannend programma van uitdagende outdoor-activiteiten, plus de nieuwe toevoegingen van een Festival Camping en live muziek op Crow Park.

View details

July
Coniston Country Fair
Coniston Country Fair

Deze gebeurtenis heeft iets voor het hele gezin en wordt gehouden aan de oever van Coniston Water. Het is een van de Lake District en Cumbria's favoriete toeristische attracties tekening menigte van enkele duizenden per jaar op een gebied dat bekend staat om zijn Wainwright viel wandelroutes en sportieve uitdagingen. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cumbria Steam Gathering
Cumbria Steam Gathering

De Steam Gathering is een groot en kleurrijk evenement jaarlijks gehouden op Cark Airfield, Flookburgh, in de buurt van Grange-over Sands. Het beschikt over een prachtige serie van stoommachines en vintage bedrijfsvoertuigen samen met honderden klassieke favorieten, waaronder auto's, motorfietsen, fietsen, agrarische en industriële tractoren, landbouwmachines en stationaire motoren.

View details

August
Appleby Show
Appleby Show

Een dagje uit in het hart van de Eden Valley met gratis toegang voor kinderen. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Dufton Agricultural Show
Dufton Agricultural Show

De Dufton Show is één van de Lake District en langstlopende traditionele agrarische shows Cumbria aantrekken van hippische deelnemers uit het hele land. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Hawkshead Show
Hawkshead Show

Gehouden in klassieke platteland Lake District en de thuisbasis van Beatrix Potter, de show presenteert displays of Light Horses, Fell pony's, Shetland pony's, Mountain en Moorland pony's, schapen, honden, koeien, huisdier klassen, bloemsierkunst, hond achterstand, stok klassen en de ooit favoriet van de Herdershond & Duck display en nog veel meer familie-entertainment. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of <

View details

November
Kendal Mountain Festival
Kendal Mountain Festival

Kendal Mountain Festival - Grote luidsprekers, geweldige films, sociale evenementen als geen ander en outdoorartikelen retail de hemel. Kendal Mountain Festival is het grootste en meest gevarieerde evenement in zijn soort in de wereld. Haar visie is om meer mensen te inspireren om te verkennen, te genieten en de bergen, woestijn, en hun culturen te vertegenwoordigen. (Foto © VisitEngland / Marketing

View details

April
Easter Egg Trail
Easter Egg Trail

Een evenement Pasen voor de familie te treden tot de Easter Egg Trail bij Sizergh Castle en om een te gaan bij het ontwerpen van uw eigen paasei te hebben.

View details

May
Freerange Comedy Festival
Freerange Comedy Festival

Comedians, sketch shows en comedy theater in Kendal's Brewery Arts Centre en andere locaties in het Lake District, die optredens op het viel tops en op de meren bevatten. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Ireby Festival
Ireby Festival

A Lake District en Cumbria live muziek evenement uitgevoerd in verschillende instellingen in en rond het dorp van Ireby. (Foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Keswick Jazz Festival
Keswick Jazz Festival

Vier dagen van jazz met Britse en internationale talenten.

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.