Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Wales

WALES

Wanneer u noordwaarts gaat vanaf de hoofdstad Cardiff, treft u Wales, een land van ruige valleien, schilderachtige bergen en buitengewone kustlijnen, met een rijke nationale cultuur, vele mogelijkheden voor outdoor avonturen en een stevige trots op hun eigen keuken.

In het hart van Wales liggen een van de mooiste stukken platteland van het Verenigd Koninkrijk; van het panorama in boogvorm van de bergen van Snowdonia tot de bewandelbare vlakten van Brecon Beacons, de ruige Pembrokeshire kust waar het zwemmen, kajakken en surfen floreert, en het afgelegen Llyn Peninsula in het noordwesten, wat rijk is aan beschermde natuurgebieden. In het zuidwesten biedt het Gower Peninsula een veel stillere charme, het is het eerste gebied in Engeland wat uitgeroepen is tot een gebied van Uitmuntende Natuurlijke Schoonheid.

In het zuiden is de stedelijke levendigheid duidelijker aanwezig, daar staat Swansea bekend om haar nachtleven en trekpleisters zoals het Dylan Thomas Centre, terwijl Cardiff de thuisbasis is voor vele nationale musea. De stad is de laatste jaren opgebloeid, deels dankzij de ontwikkeling van Cardiff Bay, met haar scala aan restaurants en trekpleisters zoals het Millennium Centre, een van Europa’s meest toonaangevende theaters voor podiumkunst.

In veel gebieden kunt u inmiddels goed bereidt Wales eten vinden, vooral in marktsteden zoals Abergavenny waar jaarlijks een groot foodfestival plaatsvindt, wat een aanvulling is op het aanwezige Michelinsterrenrestaurant. Er zijn restaurants van hetzelfde niveau te vinden in Llandrillo, Machynlleth en Whitebrook. Het Wales accent biedt een extra interessante draai aan het bezoek, vooral in het noorden en de westelijke regio’s zoals Gwynedd, Conwy en North Pembrokeshire. En voor de literatuurliefhebbers, in midden-Wales, ligt Hay on Wye wat een bekende boekenstad is.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
May
Focus Wales
Focus Wales

Vier dagen van muziek presentatie van 150+ bands meer dan 14 podia (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

Urdd National Eisteddfod
Urdd National Eisteddfod

Meer dan 15.000 jongeren zullen strijden tijdens de Eisteddfod week in diverse competities, zoals zang, dans en performance (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

July
Conwy River Festival
Conwy River Festival

De rivier festival viert de relatie tussen de stad Conwy en het is riviermonding

View details

Gower Festival
Gower Festival

Het Gower Festival biedt een uitzonderlijke muziek van over de hele wereld. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

Llangollen Festival
Llangollen Festival

Performers uit de hele wereld naar het prachtige Welsh stad om deel te nemen aan een unieke gebeurtenis concurrentie, prestaties en de internationale vrede en vriendschap te combineren (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

Royal Welsh Show
Royal Welsh Show

Het grootste landbouwbeurs in Groot-Brittannië. Breed scala aan activiteiten, waaronder bosbouw, tuinbouw, ambachten, platteland sport, winkelen, eten en drinken en een 12-uur durend programma elke dag van amusement, attracties en displays. (Foto -VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

August
Anglesey County Show
Anglesey County Show

Landbouw in Anglessey gevierd (foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Brecon Jazz
Brecon Jazz

Wereldberoemde jazzfestival in het prachtige Brecon Beacons (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

Pembrokeshire County Show
Pembrokeshire County Show

Drie dagen van grote entertainment (foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

September
Mold Food and Drink Festival
Mold Food and Drink Festival

Eten en drinken in dit prachtige deel van Noord-Wales

View details

November
Royal Welsh Winter Fair
Royal Welsh Winter Fair

Geniet van de beste prime voorraad show met inzendingen uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk. Ook klanten van Kerstmis kan de tradestands, demonstraties en tentoonstellingen te verkennen.

View details

Waterfront Wonderland
Waterfront Wonderland

bekroonde attractie Kerstmis Swansea

View details

February
Quiltfest
Quiltfest

Quiltfest is een verzameling van levendige kleuren en materialen. Niet alleen kunt u deze prachtige creaties te bekijken, maar deelnemen aan een serie workshops (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival).

View details

March
Bangor Music Festival
Bangor Music Festival

Een viering van de klassieke muziek. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

Rally Noord-Wales
Rally Noord-Wales

Roaring buiten het centrum van Welshpool (foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

April
Machynlleth Comedy Festival
Machynlleth Comedy Festival

De stad staat bekend om haar eigenzinnige locaties, die helpt om het populair bij zowel de handelingen en publiek. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.