Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Kent, Surrey & Sussex

KENT, SURREY & SUSSEX

De ongewone charme van KENT is dat het in de buurt van Londen ligt, maar nog steeds beroemd staat als ‘The Garden of England’. Gevuld met weelderige wijngaarden, boomgaarden, aantrekkelijke dorpen en karakteristieke huizen voor het drogen van hop, zijn datgene die het landschap van de regio definiëren. Hier vindt u ook de geschiedenis. Het historische Chatham Dockyard viert Engelands Marine erfgoed; Canterbury is het charmante beginpunt voor de ‘Canterbury Tales' van Chaucer's. Het uit de 12e eeuw daterende kasteel van Leeds is een uitstekend voorbeeld van grootse verrijking. Het Kent Life Museum aan de oevers van de rivier de Medway, beschrijft een groot deel van de intiemere, landelijke aantrekkingskracht van de regio.

SUSSEX, verdeeld in de regio’s Oost en West, presenteert een nog rustiger vooruitzicht, samengevat door de South Downs, een 161 km gebied van krijtheuvels die zich uitstrekt van de aantrekkelijke badplaats Eastbourne tot Hampshire, een gebied wat u helemaal kunt bewandelen. Kleine dorpjes, mooie marktsteden zoals Lewes en het beroemde operacentrum van Glyndebourne, liggen ten noorden van deze heuvels. Deze geven, samen met de geschiedenis, stranden en het nachtleven van Brighton, roering aan de kust. Richting het oosten, ligt de kleine historische stad Battle, waar de invasie van Willem de Veroveraar triomfeerde.

Terwijl het nabijgelegen Hastings de thuisbasis is voor kleurrijke vissersboten, kleine straatjes en traditioneel strandplezier. Openluchtmuseum Weald and Downland, in de buurt van Chichester, behelst een buitengewone collectie van historische gebouwen.

SURREY is een van Engelands meest beboste provincies, toch is het rijk in chique trekpleisters, zoals de Sandown Park Racebaan, en eigendommen van de National Trust, waaronder het 18e -eeuwse Clandon Park met haar schitterende tuinen, en historische winkelsteden zoals Guildford. De heuvels van Surrey bieden een van de mooiere wandelgebieden die door de provincie lopen.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
May
Chelsea Flower Show
Chelsea Flower Show

De Chelsea Flower Show is gehouden op het terrein van de Chelsea Hospital in Londen elk jaar sinds 1913, met uitzondering van gaten tijdens de twee wereldoorlogen

View details

August
Cowes Week
Cowes Week

Sinds 1826 Cowes Week een belangrijke rol heeft gespeeld in de Britse sportieve zomer kalender en is een van de Britse langstlopende en meest succesvolle sportevenementen. Nu worden hier maximaal 40 dagelijkse races voor circa 1.000 boten en is de grootste zeilregatta van zijn soort in de wereld.

View details

March
BNY Mellon Race
BNY Mellon Race

De meest bekende bootrace tussen Oxford en Cambridge

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.