Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Sussex

SUSSEX

Sussex ligt in het zuidoosten van Engeland en biedt een verscheidenheid aan landschappen, afhankelijk van welk deel u bezoekt. Van de kustvlaktes en prachtige stranden tot de ongerepte schoonheid van de South Downs en de Weald, je vindt er alles, van afgelegen, landelijke dorpen tot bruisende marktstadjes en onbezonnen, levendige steden. Wat u ook wilt van uw vakantie, een reis naar Sussex geeft u de leiding, zodat u uw vakantie precies kunt maken wat u wilt.

Historisch Sussex

Arundel Castle is een van de meest indrukwekkende en populaire attracties van de provincie. Gelegen in 45 hectare prachtig bos, dateert het kasteel uit de 16e eeuw en is een fascinerend dagje uit voor geharde historici en nieuwkomers in het onderwerp. Hoewel iets minder intact, is Camber Castle een even fascinerende site om te bezoeken. Het werd gebouwd in de 14e eeuw om de rivier de Rother te beschermen.

Prachtige waterwegen

Sussex heeft ook een eigen netwerk van waterwegen en bezoekers kunnen boten huren om een ??uniek perspectief van het lokale landschap te krijgen. Het kanaal van Chichester is bijzonder indrukwekkend, oorspronkelijk ontworpen als een transportlink. Tegenwoordig biedt het geweldige mogelijkheden voor varen, vissen, kajakken en kanoën.

Plezier voor gezinnen

Families die samen wat tijd doorbrengen, zijn goed bediend door dingen om te zien en te doen. Drusillas Park is een kleine dierentuin die meer dan 70 jaar oud is en toch een prachtige verscheidenheid aan vogels en dieren herbergt. Als uw kleintjes echter liever wat meer interactief zijn, breng dan een bezoek aan Eastbourne Miniature Railway Adventure Park. Het ligt rond een meer van vijf hectare en biedt een 1,5 km lange miniatuurspoorweg en voldoende buitenactiviteiten om zelfs de meest energieke jongere uit te putten.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
August
Cowes Week
Cowes Week

Sinds 1826 Cowes Week een belangrijke rol heeft gespeeld in de Britse sportieve zomer kalender en is een van de Britse langstlopende en meest succesvolle sportevenementen. Nu worden hier maximaal 40 dagelijkse races voor circa 1.000 boten en is de grootste zeilregatta van zijn soort in de wereld.

View details

March
BNY Mellon Race
BNY Mellon Race

De meest bekende bootrace tussen Oxford en Cambridge

View details

May
Chelsea Flower Show
Chelsea Flower Show

De Chelsea Flower Show is gehouden op het terrein van de Chelsea Hospital in Londen elk jaar sinds 1913, met uitzondering van gaten tijdens de twee wereldoorlogen

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.