Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Surrey

LUXE VAKANTIEHUISJES IN SURREY

Van prachtige landschappen, waaronder de Surrey Hills en Winkworth Arboretum, met zijn met kleuren gevulde verzameling struiken en bomen, naar historische winkelsteden zoals Guildford en prachtige National Trust-gebouwen, Surrey is rijk aan fantastische attracties - wat betekent dat je kom nooit tekort om iets te doen.

Verfijnde Surrey

Het prachtige 18-eeuwse Clandon Park, een door de National Trust gerund statig huis in de buurt van Guildford, biedt een kans om de buitengewone kale botten van een Grade I Palladiaanse landhuis te bewonderen, terwijl Denbies Wine Estate de gelegenheid biedt om de middag door te brengen met het proeven van wijn in een van de de grootste wijngaarden in Engeland. De provincie staat ook bekend om Sandown Park Race Course, gelegen in het glooiende landschap van Surrey, waar u kunt genieten van een zwoele zomeravond vol racen gevolgd door een live concert.

Prachtige wandelingen

Fantastische wandelgebieden zijn de Surrey Hills Area of ??Outstanding Natural Beauty, met zijn rijke geschiedenis en spectaculaire uitkijkpunten, de glorieuze Kent Downs AONB en het schilderachtige South Downs National Park. De majestueuze tuinen van Hatchlands Park zijn ook zeker een bezoek waard.

Fantastisch voor gezinnen

Gezinnen die op zoek zijn naar een geweldige manier om de dag door te brengen, zullen tevreden zijn met de verscheidenheid aan dingen om te doen in Surrey. Er is het wereldberoemde Thorpe Park, of Chessington World of Adventures, een paradijs voor avonturiers, met meer dan 40 attracties en attracties, 1000 dieren en een centrum voor zeedieren. Terwijl Farm & Playbarn, gelegen in de prachtige Surrey Hills, een meer ontspannen ervaring biedt, met zijn interactieve dierenvoeding, avontuurlijke speeltuin en prachtige "Dino Trail". Voor kwaliteitswinkelen biedt het historische stadje Guildford een verleidelijke selectie van grote winkels en onafhankelijke winkels.

Iets om te eten in Zuidoost-Engeland

Er zijn veel redenen waarom Surrey een fantastische culinaire reputatie heeft. Ga zeker naar The Clock House Restaurant in Woking voor heerlijke moderne Britse gerechten in een prachtig Georgiaans gebouw. Romantische stellen willen misschien Stovell's bekijken, ook in Woking, waar ze kunnen genieten van moderne Europese gerechten in een stijlvolle 16e-eeuwse Tudor-boerderij.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
March
BNY Mellon Race
BNY Mellon Race

De meest bekende bootrace tussen Oxford en Cambridge

View details

May
Chelsea Flower Show
Chelsea Flower Show

De Chelsea Flower Show is gehouden op het terrein van de Chelsea Hospital in Londen elk jaar sinds 1913, met uitzondering van gaten tijdens de twee wereldoorlogen

View details

August
Cowes Week
Cowes Week

Sinds 1826 Cowes Week een belangrijke rol heeft gespeeld in de Britse sportieve zomer kalender en is een van de Britse langstlopende en meest succesvolle sportevenementen. Nu worden hier maximaal 40 dagelijkse races voor circa 1.000 boten en is de grootste zeilregatta van zijn soort in de wereld.

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.