Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Durham

DURHAM

Als u op zoek bent naar een provincie met een glooiend landschap en ruige kusten die zijn bezaaid met culturele edelstenen, zoek dan niet verder dan County Durham. Het graafschap ligt in het noordoosten van Engeland, grenst aan Northumberland, Cumbria, North Yorkshire en Tyne and Wear. Het is een graafschap boordevol geschiedenis, het meest voor de hand liggend in de geplaveide straatjes en torenhoge kastelen. Er is echter veel meer in deze provincie dan op het eerste gezicht lijkt.

Peering naar het verleden van Durham

Voor degenen die graag in het verleden willen toekijken, zit Durham vol met historische bezienswaardigheden zoals Auckland Castle en Finchale Priory. De meer recente geschiedenis van het graafschap is echter ook te ontdekken in de vorm van attracties zoals de Derwentcote Steel Furnace en het bezoekerscentrum van de Werelderfgoedlocatie, waar u een diepgaand overzicht kunt krijgen van de evolutie en uitbreiding van het graafschap.

Het beste van kust en platteland

Als het op de Great Outdoors aankomt, heeft Durham een ??landschap dat een van de beste in het land is. Een tocht over de Durham Dales of de North Pennines brengt je in contact met enkele van de meest adembenemende en wilde achtergronden van het VK. Als u echter liever dicht bij de zee bent, biedt de Durham Heritage Coast een spectaculair uitzicht op de Noordzee en prachtige wandelingen langs de kliffen.

Uit eten in Durham

Durham heeft ook haar claim als een mededinger op de culinaire scène ingezet. Met veel vruchtbare landbouwgrond maken restaurateurs en chef-koks gebruik van de lokale gewassen en dieren om weelderige, lokaal geproduceerde gerechten te serveren. Zorg ervoor dat u Beamish Hall, The Bay Horse in Darlington en Bistro 21 in de stad Durham bezoekt.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
May
Amble Puffin Festival
Amble Puffin Festival

Amble Puffin Festival viert alles Puffin! Een week van plezier en activiteiten in de vriendelijkste Port vindt plaats in de beste tijd van het jaar om de Coquet papegaaiduikers te zien als ze de zorg voor hun nieuwe jonge. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Coastal Challenge Walk
Coastal Challenge Walk

Alle uitdaging wandelingen in Northumberland (met uitzondering van Cragside en St. Cuthbert's Way Challenge Walk, die een geleide optie heeft) zijn zelf rondleidingen. U vindt de route op voorhand worden verzonden, maar de uitdaging wandelingen houden we in Northumberland zal manier worden gemarkeerd om te zorgen voor een plezierige dag. (Foto © VisitEngland Bezoek Hull en East Yorkshire)

View details

Het berijden van de Bounds
Het berijden van de Bounds

De jaarlijkse Riding of de Bounds in Berwick. De rit is open voor alle rijders, die vertrouwen hebben in stap, draf en snelle galop in grote groepen en open ruimtes. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

September
Berwick Film & Media Arts Festival
Berwick Film & Media Arts Festival

Het transformeren van de stad Berwick-upon-Tweed tot één groot scherm door middel van filmpremières, site-specific installaties en live evenementen in locaties in Berwick en langs de stadsmuren, het aantrekken van meer dan 8.000 bezoekers en kunstenaars en filmmakers uit alle hoeken van de wereld om Berwick.

View details

Berwick Food and Beer Festival
Berwick Food and Beer Festival

Berwick Food and Beer Festival is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in grote proeverij eten en bier. Georganiseerd door Slow Food Berwick, en gehouden in de prachtige omgeving van de steden 18e eeuw kazerne, de entree tot het festival geeft u ook toegang tot de musea vele informatieve exposities. (Foto - VisitEngland)

View details

April
Haltwhistle Spring Walking Festival
Haltwhistle Spring Walking Festival

Wandelingen voor alle normen. Neem een kijkje op theirt website voor meer informatie over de wandelingen om uit te vinden die geschikt zijn voor u. Alle wandelingen moeten vooraf worden geboekt en cijfers zijn beperkt. (Foto - VisitEngland / bezoek Hull en East Yorkshire)

View details

Morpeth Northumbrian Gathering
Morpeth Northumbrian Gathering

Een spannende driedaagse jaarlijkse festival van straat entertainment, indoor evenementen, muziek, dans, ambacht, dialect, erfgoed en traditionele plezier - gehouden in het weekend na Pasen in het middeleeuwse stadje Morpeth, 14 mijl ten noorden van Newcastle upon Tyne. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.