Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Northumberland

NORTHUMBERLAND

Gelegen in het noordelijkste deel van Engeland en kloppen op de deur van Schotland, het graafschap Northumberland heeft een aantal van de wildste en mooiste landschappen van het Verenigd Koninkrijk. De streek is doordrenkt van geschiedenis en bezaaid met overblijfselen van zijn rijke geschiedenis. Als u echter liever geniet van uw pauze met uw voeten stevig geplant in de 21e eeuw, dan zijn er tal van hedendaagse attracties voor bezoekers van alle leeftijden.

De muur van Hadrianus

Iedereen met meer dan een voorbijgaande interesse in geschiedenis zou minstens één keer een reis naar Hadrian's Wall moeten maken. Deze Bucketlist-bestemming is oorspronkelijk gebouwd als een scheiding tussen Engeland en Schotland. De muur zelf heeft echter aanleiding gegeven tot andere historische bezienswaardigheden, zoals Poltross Burns milecastle - een van de weinige overgebleven milecastles langs de muur zelf. In het nabijgelegen Carrawburgh vind je een van de oudste voorbeelden van de Romeinse beschaving in de tempel van Mithras.

Northumberland National Park - Per dag en bij nacht

Northumberland National Park is een van de meest uitgestrekte nationale parken in het VK en wordt 's nachts het grootste Dark Sky-park in Europa. Met bijna geen lichtvervuiling, krijgen sterrenkijkers een ongeëvenaard zicht op de kosmos en zijn er gedurende het jaar een aantal nachtelijke gebeurtenissen. Overdag is het park een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Van lekker eten tot vis en patat

Als het gaat om eten, biedt het graafschap Northumberland enkele van de beste gerechten van het land. Romantisch ingestelde koppels zijn dol op het dramatische landschap en de heerlijke gerechten die worden geserveerd in Langley Castle. Je kunt echter niet naar Northumberland reizen en de fish and chips niet proberen - zorg ervoor dat je Neptune in Seahouses bezoekt, dat een van de beste vis- en frietrestaurants in het Verenigd Koninkrijk is.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
September
Berwick Film & Media Arts Festival
Berwick Film & Media Arts Festival

Het transformeren van de stad Berwick-upon-Tweed tot één groot scherm door middel van filmpremières, site-specific installaties en live evenementen in locaties in Berwick en langs de stadsmuren, het aantrekken van meer dan 8.000 bezoekers en kunstenaars en filmmakers uit alle hoeken van de wereld om Berwick.

View details

Berwick Food and Beer Festival
Berwick Food and Beer Festival

Berwick Food and Beer Festival is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in grote proeverij eten en bier. Georganiseerd door Slow Food Berwick, en gehouden in de prachtige omgeving van de steden 18e eeuw kazerne, de entree tot het festival geeft u ook toegang tot de musea vele informatieve exposities. (Foto - VisitEngland)

View details

April
Haltwhistle Spring Walking Festival
Haltwhistle Spring Walking Festival

Wandelingen voor alle normen. Neem een kijkje op theirt website voor meer informatie over de wandelingen om uit te vinden die geschikt zijn voor u. Alle wandelingen moeten vooraf worden geboekt en cijfers zijn beperkt. (Foto - VisitEngland / bezoek Hull en East Yorkshire)

View details

Morpeth Northumbrian Gathering
Morpeth Northumbrian Gathering

Een spannende driedaagse jaarlijkse festival van straat entertainment, indoor evenementen, muziek, dans, ambacht, dialect, erfgoed en traditionele plezier - gehouden in het weekend na Pasen in het middeleeuwse stadje Morpeth, 14 mijl ten noorden van Newcastle upon Tyne. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

May
Amble Puffin Festival
Amble Puffin Festival

Amble Puffin Festival viert alles Puffin! Een week van plezier en activiteiten in de vriendelijkste Port vindt plaats in de beste tijd van het jaar om de Coquet papegaaiduikers te zien als ze de zorg voor hun nieuwe jonge. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Coastal Challenge Walk
Coastal Challenge Walk

Alle uitdaging wandelingen in Northumberland (met uitzondering van Cragside en St. Cuthbert's Way Challenge Walk, die een geleide optie heeft) zijn zelf rondleidingen. U vindt de route op voorhand worden verzonden, maar de uitdaging wandelingen houden we in Northumberland zal manier worden gemarkeerd om te zorgen voor een plezierige dag. (Foto © VisitEngland Bezoek Hull en East Yorkshire)

View details

Het berijden van de Bounds
Het berijden van de Bounds

De jaarlijkse Riding of de Bounds in Berwick. De rit is open voor alle rijders, die vertrouwen hebben in stap, draf en snelle galop in grote groepen en open ruimtes. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.