Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Shropshire & Herefordshire

SHROPSHIRE & HEREFORDSHIRE

De dichter A.E. Housman werd in verrukking gebracht door de zuidelijk gelegen SHROPSHIRE "blue remembered hills", maar dit heerlijke onstuimige district heeft een veel bredere aantrekkingskracht. Het marktstadje Ludlow is een gastronomische hoofdstad met gespecialiseerde eetwinkels en vele restaurants. De middeleeuwse straten van Shrewsbury zijn rijk aan kleine, onafhankelijke winkels en het graafschap is de thuisbasis van twee op de werelderfgoedlijst genoteerde sites: de Ironbridge Gorge musea in de buurt van Telford - 10 musea die de bakermat van de industriële revolutie tonen - en het onuitspreekbare markering Pontcysyllte aquaduct, verspreid over de grens van Wales/Shropshire, die verbonden zijn met de kanalen van Shropshire in het noorden.

Er zijn sprookjesachtige kastelen in Clun, Ludlow en Stokesay. Burford House is een voorbeeld van prachtige tuinen welke in veel stukken verdeeld zijn en kleine marktsteden zoals Bishop's Castle, met de micro-brouwerij, en Ellesmere met haar prachtige systeem van meren, geven een kenmerkende toon.

HEREFORDSHIRE deelt de natuurlijke schoonheid van haar buren, vooral in de Gouden Vallei bij de Black Mountains, en de hoogten van Symonds Yat welke een prachtig uitzichtpunt over de Wye River vormen in de buurt van het Forest of Dean.

Een provincie wat bekend staat om haar cider, maakt Herefordshire geurrijk met boomgaarden, welke u het beste ziet op auto- en fietsroutes rond Pembridge, Ledbury en Bromyard, waar het ook mogelijk is boerderijen te bezoeken. Prachtige halfhouten zwart en witte dorpen vormen een aantrekkelijke tocht van 64 km door centra als Eardisland, Dilwyn en de marktsteden Kington en Leominster, waar de lokale gerechten, waaronder Hereford rundvlees kan worden geproefd. De kathedraal van Hereford bevat een buitengewoon oude kaart, de Mappa Mundi.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
May
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival

Meer dan 180 bieren, 60+ lokale voedselproducenten, 180 klassieke auto's en live muziek allemaal binnen Ludlow Castle. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

RHS Malvern Spring Festival
RHS Malvern Spring Festival

Meer dan alleen tuinen. Bezoekers hebben de kans om fantastische retail-therapie krijgen, met ambachten, woonaccessoires en bijzondere planten aangeboden. Er was de complete smaakervaring met eten en drinken voor iedereen.

View details

June
Ludlow Fringe Festival
Ludlow Fringe Festival

Meer dan 150 muziek, comedy en beeldende en podiumkunsten evenementen die plaatsvinden in locaties in Ludlow. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Royal Three Counties Show
Royal Three Counties Show

Een grote Britse dagje uit in het Three Counties Showground, Malvern. De grootste Agricultural Show in de regio. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Shrewsbury Food Festival
Shrewsbury Food Festival

Een festival van eten en drinken, met lokale ambachtelijke, ongetekende bands en familie-entertainment. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

July
Ludlow Dog dag
Ludlow Dog dag

Een familie leuke dag gecentreerd rond honden in het prachtige terrein van Stokesay Court. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

August
Magnalonga
Magnalonga

De Magnalonga is een eten en drinken wandeling van ongeveer acht mijl. Het begint en eindigt in Ludlow: een reis waar je een wandeling combineren door middel van de ongerepte natuur met een aantal van de beste eten en drinken uit de Marken. (Foto - VisitEngland / Diana Jarvis)

View details

Shrewsbury Flower Show
Shrewsbury Flower Show

De Flower Show features, tv-persoonlijkheden, celebrity chef-koks, Folk Bands, zangers en spectaculaire arena handelt vermaken de menigte gedurende 12 uur op elke dag van de show, eindigend met een prachtig vuurwerk.

View details

September
Ludlow Food & Drink Festival
Ludlow Food & Drink Festival

Meer dan 180 lokale eten en drinken producenten, lezingen en demo's, paden, kinderanimatie en nog veel meer. Park & Ride geadviseerd. Binnen Ludlow Castle en rond de stad. (Foto - VisitEngland)

View details

November
Ludlow Medieval Christmas Fayre
Ludlow Medieval Christmas Fayre

Start de kerstperiode in middeleeuwse stijl in de prachtige omgeving van Ludlow kasteel.

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.