Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Herefordshire

HEREFORDSHIRE

Als u op zoek bent naar een pauze in een provincie met een fantastisch landschap, historische bezienswaardigheden, familiedagen en heerlijk eten, zet Herefordshire dan ook stevig op uw verlanglijstje. Gegrenst door Shropshire, Worcestershire, Gloucestershire en Wales, het is de site van tal van culturele festivals en de Malvern Hills, een Area of ??Outstanding Natural Beauty.

Oude kaarten en verborgen ruimten

Hereford is de belangrijkste stad en de kathedraal toont enkele van de mooiste voorbeelden van Normandische architectuur die te vinden zijn in het Verenigd Koninkrijk. Je zult het ook thuis vinden bij de Mappa Mundi - een 13de-eeuwse wereldkaart die misschien iets onder de nauwkeurigheidsnorm van een Ordnance Survey-kaart ligt, maar een fascinerend inzicht biedt in hoe onze voorouders de wereld hebben gekend die ze wisten.

Een bezoek aan Ledbury brengt u in contact met een van de best bewaarde geheimen van Herefordshire: de Painted Room. Dit werd ontdekt aan het eind van de jaren tachtig toen Ledbury Town Offices werden gerenoveerd. Wat werd gevonden was een van de beste voorbeelden van het VK van Elizabethaanse muurschilderijen.

Over Safari in Herefordshire

Gezinnen met kinderen zullen een verscheidenheid aan educatieve, boeiende en interessante dingen te doen en te zien krijgen. Het West Midlands Safari Park biedt vier mijlen van zelfrijdende safari's waarbij je de grootste trots van de witte leeuwen kunt tegenkomen, terwijl Eastnor Castle outdoorplezier combineert met een fascinerend bezoek aan een prachtig Georgisch kasteel.

Uit eten in de provincie

Omdat het wordt omringd door vruchtbare landbouwgrond, is het geen verrassing dat er steeds meer uitzonderlijke restaurants in de provincie zijn te vinden. De Stagg Inn and Restaurant in Titley was de eerste pub in het Verenigd Koninkrijk die een Michelin-ster kreeg. Voor een uitgebreide, romantische maaltijd, is het de moeite waard om een ??tafel te reserveren in het Malvern Restaurant, dat, niet verwonderlijk, in Malvern ligt, waar u ook kunt profiteren van hun spa-diensten.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
November
Ludlow Medieval Christmas Fayre
Ludlow Medieval Christmas Fayre

Start de kerstperiode in middeleeuwse stijl in de prachtige omgeving van Ludlow kasteel.

View details

May
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival

Meer dan 180 bieren, 60+ lokale voedselproducenten, 180 klassieke auto's en live muziek allemaal binnen Ludlow Castle. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

RHS Malvern Spring Festival
RHS Malvern Spring Festival

Meer dan alleen tuinen. Bezoekers hebben de kans om fantastische retail-therapie krijgen, met ambachten, woonaccessoires en bijzondere planten aangeboden. Er was de complete smaakervaring met eten en drinken voor iedereen.

View details

June
Ludlow Fringe Festival
Ludlow Fringe Festival

Meer dan 150 muziek, comedy en beeldende en podiumkunsten evenementen die plaatsvinden in locaties in Ludlow. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Royal Three Counties Show
Royal Three Counties Show

Een grote Britse dagje uit in het Three Counties Showground, Malvern. De grootste Agricultural Show in de regio. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Shrewsbury Food Festival
Shrewsbury Food Festival

Een festival van eten en drinken, met lokale ambachtelijke, ongetekende bands en familie-entertainment. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

July
Ludlow Dog dag
Ludlow Dog dag

Een familie leuke dag gecentreerd rond honden in het prachtige terrein van Stokesay Court. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

August
Magnalonga
Magnalonga

De Magnalonga is een eten en drinken wandeling van ongeveer acht mijl. Het begint en eindigt in Ludlow: een reis waar je een wandeling combineren door middel van de ongerepte natuur met een aantal van de beste eten en drinken uit de Marken. (Foto - VisitEngland / Diana Jarvis)

View details

Shrewsbury Flower Show
Shrewsbury Flower Show

De Flower Show features, tv-persoonlijkheden, celebrity chef-koks, Folk Bands, zangers en spectaculaire arena handelt vermaken de menigte gedurende 12 uur op elke dag van de show, eindigend met een prachtig vuurwerk.

View details

September
Ludlow Food & Drink Festival
Ludlow Food & Drink Festival

Meer dan 180 lokale eten en drinken producenten, lezingen en demo's, paden, kinderanimatie en nog veel meer. Park & Ride geadviseerd. Binnen Ludlow Castle en rond de stad. (Foto - VisitEngland)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.