Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Shropshire

SHROPSHIRE

Als u op zoek bent om te ontspannen tegen een natuurlijke, rustige achtergrond, zorg er dan voor dat Shropshire op uw lijst staat. Shropshire is het dunst bevolkte graafschap van Engeland en bestaat uit kilometers uitgestrekt, glooiend landschap. Gelegen in de West Midlands, is het dichtbij genoeg om belangrijke spoorwegnetwerken te maken om het gemakkelijk te bereiken, maar ver genoeg weg dat u zich volledig verwijderd voelt van de stress en spanningen in uw dagelijks leven. Het graafschap heeft een rijk verleden en je zult een overvloed aan fascinerende, historische sites vinden om te ontdekken.

De heroïsche geschiedenis van Shropshire

Een bezoek aan Battlefield 1403 geeft je enig inzicht in de bloedige erfenis van Shropshire, de site van de Battle of Shrewsbury. Tegenwoordig maakt het deel uit van het Albrighton Estate en kunt u een dag doorbrengen met feiten verzamelen, lokale producten kopen in de boerderijwinkel en een bezoek brengen aan de Maria Magdalena-kerk. Buildwas Abbey in Telford is een ander indrukwekkend voorbeeld van het verleden van de provincie. Een ruige ruïne van een gebouw, het dateert uit de 12e eeuw en is een populaire attractie.

Familie attracties

Bezoekers met jonge kinderen vinden er genoeg om te entertainen en mee te doen, zoals de Bridgnorth Cliff Railway; een volledig operationeel, verticaal railsysteem dat u een prachtig uitzicht op de lokale omgeving biedt. Als alternatief biedt het Shropshire Hills Discovery Centre u de mogelijkheid om het prehistorische verleden van de provincie te verkennen, compleet met interactieve displays en workshops.

De natuur op zijn best

Dankzij het uitgestrekte landschap, bruist Shropshire van natuurcentra en natuurreservaten waar u zeldzame flora en fauna kunt zien. Een reis naar Prees Heath Common Reserve biedt u de mogelijkheid om het laatste heiligdom te zien voor de Blue Butterfly met zilvernagel.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
November
Ludlow Medieval Christmas Fayre
Ludlow Medieval Christmas Fayre

Start de kerstperiode in middeleeuwse stijl in de prachtige omgeving van Ludlow kasteel.

View details

May
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival
Ludlow Spring Festival en Marches Transport Festival

Meer dan 180 bieren, 60+ lokale voedselproducenten, 180 klassieke auto's en live muziek allemaal binnen Ludlow Castle. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

RHS Malvern Spring Festival
RHS Malvern Spring Festival

Meer dan alleen tuinen. Bezoekers hebben de kans om fantastische retail-therapie krijgen, met ambachten, woonaccessoires en bijzondere planten aangeboden. Er was de complete smaakervaring met eten en drinken voor iedereen.

View details

June
Ludlow Fringe Festival
Ludlow Fringe Festival

Meer dan 150 muziek, comedy en beeldende en podiumkunsten evenementen die plaatsvinden in locaties in Ludlow. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Royal Three Counties Show
Royal Three Counties Show

Een grote Britse dagje uit in het Three Counties Showground, Malvern. De grootste Agricultural Show in de regio. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Shrewsbury Food Festival
Shrewsbury Food Festival

Een festival van eten en drinken, met lokale ambachtelijke, ongetekende bands en familie-entertainment. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

July
Ludlow Dog dag
Ludlow Dog dag

Een familie leuke dag gecentreerd rond honden in het prachtige terrein van Stokesay Court. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

August
Magnalonga
Magnalonga

De Magnalonga is een eten en drinken wandeling van ongeveer acht mijl. Het begint en eindigt in Ludlow: een reis waar je een wandeling combineren door middel van de ongerepte natuur met een aantal van de beste eten en drinken uit de Marken. (Foto - VisitEngland / Diana Jarvis)

View details

Shrewsbury Flower Show
Shrewsbury Flower Show

De Flower Show features, tv-persoonlijkheden, celebrity chef-koks, Folk Bands, zangers en spectaculaire arena handelt vermaken de menigte gedurende 12 uur op elke dag van de show, eindigend met een prachtig vuurwerk.

View details

September
Ludlow Food & Drink Festival
Ludlow Food & Drink Festival

Meer dan 180 lokale eten en drinken producenten, lezingen en demo's, paden, kinderanimatie en nog veel meer. Park & Ride geadviseerd. Binnen Ludlow Castle en rond de stad. (Foto - VisitEngland)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.