Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


The Cotswolds and South Central England

THE COTSWOLDS & SOUTH CENTRAL ENGLAND

Op nauwelijks 2 uur ten westen van Londen reiken de zachte heuvels en stenen dorpen van de Cotswolds over een gebied van bijna 160 km van Chipping Camden naar Bath, een gebied van kleine gehuchtjes, aparte tradities, interessant eten en een overweldigende sfeer van tijdloosheid. Het honingkleurige Cotswold-steen onderscheid onopvallende gemeenschappen zoals Painswick, waar de kerk nog steeds de sporen draagt van kanonskogels uit de burgeroorlog. Bourton-on-the-Water, regelmatig uitgeroepen tot een van Engelands mooiste dorpjes en Guiting Power, wat verder naar het noorden ligt, omringd door bossen en aangename wandelpaden door het platteland.

Bijna alle dorpen van Cotswold bieden vredige rondgaande wandelroutes en interessante oude pubs, die de tijdloze aantrekkingskracht van het gebied weerspiegelen, maar er is nog meer grandeur. De geboorteplaats van Sir Winston Churchill, Blenheim Palace, strijkt uit over meer dan 80 km² aan groenlanden langs de oostelijke rand en Sudeley Caste, eens de thuishaven van Katherine Parr, de vrouw van Hendrik de 8e, heeft nu een buitengewone tuin. 30 tuinen, die van nationaal belang zijn, gieten een golf van kleur over de Cotswolds, velen, zoals Hidcote vlakbij Chipping Camden, worden beheerd door de National Trust.

Cheltenham is de bruisende en belangrijkste stad, die bekend staan om zijn paardenrennen, architectuur in Regency stijl en tevens om een aantal intrigerende festivals die literatuur, wetenschap, muziek, eten en nog veel meer vieren. Het Longborough Festival Opera in Moreton-in-the-Marsh breidt de muzikale aantrekkingskracht van het gebied nog meer uit. In Cotswolds Farm Park, vlakbij Guiting Power, kunt u eten in haar meest natuurlijke vorm persoonlijk onderzoeken, evenals bij de vele boerenmarkten die in de omgeving plaatsvinden. De Cotswolds zijn beroemd om het produceren van meer dan 100 soorten kaas, veel fruit en het smaakvolle Gloucestershire Old Spot varken.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
March
Cheltenham Racecourse Het Festival
Cheltenham Racecourse Het Festival

Het Festival is de belichaming van alles wat goed is aan Cheltenham. De sfeer, anticipatie en actie, gespeeld op een mooie sportieve arena die zijn gelijke niet kent.

View details

April
Folk Weekend, Oxford
Folk Weekend, Oxford

Oxford viering van alle dingen folky.

View details

May
Abingdon Air & Country Show
Abingdon Air & Country Show

Een viering van de luchtvaart en alle dingen land. (Foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Cheltenham International Jazz Festival
Cheltenham International Jazz Festival

Het vindt plaats in gehost in een tented festival dorp in Cheltenham Montpellier Gardens, het Jazz Festival is voorzien van een Big Top, Jazz Arena, Beyond the Band tent met jazz bioscoop en een groot scala aan eten en drinken opties, evenals een marktgebied.

View details

Salisbury Arts Festival
Salisbury Arts Festival

Een twee-week multi-arts festival (VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

June
Chadlington Beer Festival
Chadlington Beer Festival

Chadlington Beer Festival - bier, cider, bier, wijn, Pimms, gin, live muziek de hele dag, BBQ, thee tent, kinder materiaal. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cheltenham Food & Drink Festival
Cheltenham Food & Drink Festival

Presentatie van de beste van de lokale en nationale producenten van levensmiddelen. Chefs keuken, entertainment, eten lezingen en wijnproeverij.

View details

July
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park

Een showcase van alle dingen Cotswolds. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Tewkesbury Middeleeuws Festival
Tewkesbury Middeleeuws Festival

Tewkesbury Middeleeuws Festival heeft de hoge plek van de zomer Tewkesbury's sinds 1984. Het wordt nu algemeen beschouwd als de grootste gratis middeleeuwse bijeenkomst van zijn soort in Europa, en trekt re-enactors, handelaren en entertainers, en bezoekers van over de hele wereld. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Warwick Folk Festival
Warwick Folk Festival

De beste in traditionele en eigentijdse folk kunst.

foto - VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

October
Stratford Town Center Food Festival
Stratford Town Center Food Festival

The Stratford Town Center Food Festival is alles over lokale, met een bruisende regionale producenten food markt met meer dan 100 kraampjes verspreid over onze historische straten. Ook de presentatie van een overheerlijke selectie van de beste eten en drinken met een top notch programma van gratis demonstraties en hands-on workshops van de beste van onze stad culinaire

View details

Tetbury Musical Festival
Tetbury Musical Festival

Brengen toonaangevende instrumentalisten en zangers te Tetbury. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

February
Slimbridge Festival of Birds
Slimbridge Festival of Birds

Slimbridge Wetland Centre in het Stroud gebied van Gloucestershire is niet alleen de thuisbasis van 's werelds grootste collectie van zwanen, ganzen en eenden, maar het is ook de enige plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar u alle zes soorten flamingo kunnen zien.

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.