Select a region
Map of the UK

Om uw cottage resultaten te filteren, gebruik Verfijn mijn zoekopdracht

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Worcestershire

Worcestershire

Worcestershire ligt in de West Midlands, in de buurt van de meeste grote steden, maar ver genoeg om de verandering in het levenstempo te begrijpen. Het graafschap heeft een spectaculair landschap met lappendekenvelden, verwarde bossen en glooiende heuvels, allemaal gebreid samen met lazy rivers en meanderende waterwegen. Er is veel voor geschiedenisfanaten om vast te komen zitten, maar er is ook genoeg voor gezinnen met jongere kinderen.

De Malvern Hills en The Cotswolds

De Malvern Hills is een Area of ??Outstanding Natural Beauty en zeker een bezoek waard, en biedt volop mogelijkheden voor mountainbikers, wandelaars, ruiters en wandelaars. Het unieke, grillige uiterlijk van de Malverns is grotendeels te danken aan de oude rotsen die af en toe de vloeiende contouren van het landschap doorbreken. De Cotswolds zijn de 'grote broer' van de Malvern en verdienen eveneens een bezoek. Dit is de grootste van alle gebieden met buitengewone natuurlijke schoonheid in Engeland en is zijn reputatie als een plaats van serene schoonheid waardig.

Engelse tuinen

Worcestershire staat bekend om zijn goed onderhouden tuinen en een van de beste voorbeelden hoort toe aan Hanbury Hall, in de buurt van Droitwich Spa. Bezoekers zijn welkom om het huis te verkennen en zich het leven als aristocraat voor te stellen, maar de echte ster van de show moet de getrouw nagemaakte 18e-eeuwse tuin zijn. Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan Witley Court in Great Witley, dat ook verbazingwekkende tuinen heeft en waar veel extravagante koninklijke feesten plaatsvonden. Met fonteinen en boswandelingen is het net zo goed een site voor kinderen als voor volwassenen.

Zoölogie in Worcestershire

Als je met kinderen op bezoek bent, is een reis naar de dierentuin van Dudley zo educatief en vermakelijk. Hier vindt u enkele van de zeldzaamste wezens op aarde, aangezien de tuinen samenwerken met veel natuurbeschermingsgroepen om slinkende soorten te beschermen.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
September
Stratford Town Center Food Festival
Stratford Town Center Food Festival

The Stratford Town Center Food Festival is alles over lokale, met een bruisende regionale producenten food markt met meer dan 100 kraampjes verspreid over onze historische straten. Ook de presentatie van een overheerlijke selectie van de beste eten en drinken met een top notch programma van gratis demonstraties en hands-on workshops van de beste van onze stad culinaire

View details

October
Tetbury Musical Festival
Tetbury Musical Festival

Brengen toonaangevende instrumentalisten en zangers te Tetbury. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

February
Oxford International Art Fair
Oxford International Art Fair

Het geven van kunstverzamelaars en Enthusiast een once in a lifetime kans om direct te kopen van de kunstenaar die de hele weg heeft afgelegd naar Oxford. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Slimbridge Festival of Birds
Slimbridge Festival of Birds

Slimbridge Wetland Centre in het Stroud gebied van Gloucestershire is niet alleen de thuisbasis van 's werelds grootste collectie van zwanen, ganzen en eenden, maar het is ook de enige plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar u alle zes soorten flamingo kunnen zien.

View details

March
Cheltenham Racecourse Het Festival
Cheltenham Racecourse Het Festival

Het Festival is de belichaming van alles wat goed is aan Cheltenham. De sfeer, anticipatie en actie, gespeeld op een mooie sportieve arena die zijn gelijke niet kent.

View details

April
Folk Weekend, Oxford
Folk Weekend, Oxford

Oxford viering van alle dingen folky.

View details

May
Abingdon Air & Country Show
Abingdon Air & Country Show

Een viering van de luchtvaart en alle dingen land. (Foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Cheltenham International Jazz Festival
Cheltenham International Jazz Festival

Het vindt plaats in gehost in een tented festival dorp in Cheltenham Montpellier Gardens, het Jazz Festival is voorzien van een Big Top, Jazz Arena, Beyond the Band tent met jazz bioscoop en een groot scala aan eten en drinken opties, evenals een marktgebied.

View details

Salisbury Arts Festival
Salisbury Arts Festival

Een twee-week multi-arts festival (VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

June
Chadlington Beer Festival
Chadlington Beer Festival

Chadlington Beer Festival - bier, cider, bier, wijn, Pimms, gin, live muziek de hele dag, BBQ, thee tent, kinder materiaal. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cheltenham Food & Drink Festival
Cheltenham Food & Drink Festival

Presentatie van de beste van de lokale en nationale producenten van levensmiddelen. Chefs keuken, entertainment, eten lezingen en wijnproeverij.

View details

July
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park

Een showcase van alle dingen Cotswolds. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Tewkesbury Middeleeuws Festival
Tewkesbury Middeleeuws Festival

Tewkesbury Middeleeuws Festival heeft de hoge plek van de zomer Tewkesbury's sinds 1984. Het wordt nu algemeen beschouwd als de grootste gratis middeleeuwse bijeenkomst van zijn soort in Europa, en trekt re-enactors, handelaren en entertainers, en bezoekers van over de hele wereld. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Warwick Folk Festival
Warwick Folk Festival

De beste in traditionele en eigentijdse folk kunst.

foto - VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.