Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Warwickshire

WARWICKSHIRE

Met dorpsnamen zoals Wooton Wawen en No Man's Heath, kun je er zeker van zijn dat je een van de meest idyllische en historische graafschappen van Engeland binnenstapt. Warwickshire is waarschijnlijk het meest beroemd als de geboorteplaats van William Shakespeare en zijn nalatenschap is duidelijk in de levendige artistieke gemeenschap die aanleiding heeft gegeven tot culturele instellingen zoals de Royal Shakespeare Company en de bewaarde geplaveide straten en steegjes van Stratford upon Avon.

Warwick Castle

Warwickshire is prachtig schilderachtig en biedt onderdak aan een groot aantal historische huizen, verkruimelde kastelen en prachtige statige huizen. Warwick Castle is een must voor iedereen met zelfs een voorbijgaande interesse in geschiedenis of architectuur. Met 1100 jaar erachter is er genoeg te beleven, van de donkere duisternis van de kasteelkerkers tot de displays van een werkende trebuchet.

De beroemdste zoon van Warwickshire

Een bezoek aan Warwickshire zou niet compleet zijn zonder een reis naar de geboorteplaats van Shakespeare. Er zijn talloze rondleidingen die je meenemen naar de plek waar hij is geboren en de krappe loft waarin hij veel van zijn toneelstukken schreef. The Royal Shakespeare Company houdt het hele jaar door internationaal geroemde producties en het theater zelf ligt aan de oevers van de rivier de Avon.

Goed eten

Dankzij de vruchtbare landbouwgrond die het omringt, staat Warwickshire al lang bekend om zijn uitstekende restaurants. Voor een echte traktatie, reserveer een tafel in de intieme en sfeervolle omgeving van Tailors Restaurant in Warwick. Als je zin hebt in sterren spotten met een rustig drankje, dan is The Dirty Duck in Stratford waar de acteurs van het RSC de neiging hebben om na een nacht op de planken te gaan.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
June
Chadlington Beer Festival
Chadlington Beer Festival

Chadlington Beer Festival - bier, cider, bier, wijn, Pimms, gin, live muziek de hele dag, BBQ, thee tent, kinder materiaal. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cheltenham Food & Drink Festival
Cheltenham Food & Drink Festival

Presentatie van de beste van de lokale en nationale producenten van levensmiddelen. Chefs keuken, entertainment, eten lezingen en wijnproeverij.

View details

July
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park

Een showcase van alle dingen Cotswolds. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Tewkesbury Middeleeuws Festival
Tewkesbury Middeleeuws Festival

Tewkesbury Middeleeuws Festival heeft de hoge plek van de zomer Tewkesbury's sinds 1984. Het wordt nu algemeen beschouwd als de grootste gratis middeleeuwse bijeenkomst van zijn soort in Europa, en trekt re-enactors, handelaren en entertainers, en bezoekers van over de hele wereld. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Warwick Folk Festival
Warwick Folk Festival

De beste in traditionele en eigentijdse folk kunst.

foto - VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

September
Stratford Town Center Food Festival
Stratford Town Center Food Festival

The Stratford Town Center Food Festival is alles over lokale, met een bruisende regionale producenten food markt met meer dan 100 kraampjes verspreid over onze historische straten. Ook de presentatie van een overheerlijke selectie van de beste eten en drinken met een top notch programma van gratis demonstraties en hands-on workshops van de beste van onze stad culinaire

View details

October
Tetbury Musical Festival
Tetbury Musical Festival

Brengen toonaangevende instrumentalisten en zangers te Tetbury. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

February
Oxford International Art Fair
Oxford International Art Fair

Het geven van kunstverzamelaars en Enthusiast een once in a lifetime kans om direct te kopen van de kunstenaar die de hele weg heeft afgelegd naar Oxford. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Slimbridge Festival of Birds
Slimbridge Festival of Birds

Slimbridge Wetland Centre in het Stroud gebied van Gloucestershire is niet alleen de thuisbasis van 's werelds grootste collectie van zwanen, ganzen en eenden, maar het is ook de enige plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar u alle zes soorten flamingo kunnen zien.

View details

March
Cheltenham Racecourse Het Festival
Cheltenham Racecourse Het Festival

Het Festival is de belichaming van alles wat goed is aan Cheltenham. De sfeer, anticipatie en actie, gespeeld op een mooie sportieve arena die zijn gelijke niet kent.

View details

April
Folk Weekend, Oxford
Folk Weekend, Oxford

Oxford viering van alle dingen folky.

View details

May
Abingdon Air & Country Show
Abingdon Air & Country Show

Een viering van de luchtvaart en alle dingen land. (Foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Cheltenham International Jazz Festival
Cheltenham International Jazz Festival

Het vindt plaats in gehost in een tented festival dorp in Cheltenham Montpellier Gardens, het Jazz Festival is voorzien van een Big Top, Jazz Arena, Beyond the Band tent met jazz bioscoop en een groot scala aan eten en drinken opties, evenals een marktgebied.

View details

Salisbury Arts Festival
Salisbury Arts Festival

Een twee-week multi-arts festival (VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.