Select a region
Map of the UK

al opgenomen

Opgemaakte bedden bij aankomst, Verwarming inbegrepen, Welkomstpakket, badhanddoeken inbegrepen, wasserette, All inclusive, Vaatwasser (exclusief glamping eigenschappen), Meet & Greet


Gloucestershire

GLOUCESTERSHIRE

Als u echt de rijkdom van het Britse platteland wilt waarderen, zorg er dan voor dat u Gloucestershire bezoekt. Dit is de provincie met de grootste gebieden van buitengewone natuurlijke schoonheid van overal in het land. Je vindt het in het zuidwesten, gelegen aan de prachtige monding van de Severn en begrensd door een aantal andere provincies waaronder Monmouthshire, Herefordshire en Oxfordshire.

Kunst in het hart van Gloucestershire

Gloucester ligt in het hart van de provincie; een indrukwekkende en historische stad die bruist van winkels en imposante architectuur. De andere grote steden zijn Tewkesbury, Stroud, Cheltenham en Cirencester. Je zult merken dat deze provincie een zeer artistieke onderstroom heeft: Tewkesbury is de thuisbasis van het Roses Theatre en Cheltenham is gastheer van een van de belangrijkste en meest spectaculaire literaire festivals in het Verenigd Koninkrijk.

Van 'The Dream' tot Alcatraz

De provincie is doordrenkt van geschiedenis, met veel bezienswaardigheden om te bezoeken. Berkeley Castle is een van de meest opmerkelijke voorbeelden van middeleeuwse architectuur, met verzorgde tuinen en zou de inspiratie zijn voor Shakespeare's 'A Midsummer Night's Dream'. Voor iets meer imposante families kunnen gezinnen genieten van een bezoek aan de gevangenis van Littledean, bekend als 'The Alcatraz of the Forest of Dean'.

De mooiste speelplaats van Groot-Brittannië

Een bezoek aan Gloucestershire zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het Forest of Dean. Hoewel het een prachtig, glooiend landschap biedt, biedt het ook tal van activiteiten voor fans van extreme sporten en familiegroepen. Met abseilen, paardrijden, raften en een grote verscheidenheid aan andere dingen om te doen, is het geen wonder dat het bos bekend is geworden als een van de grootste en mooiste speeltuinen in Groot-Brittannië, en de perfecte locatie om te ontspannen en te ontspannen van de stress en spanningen van het dagelijks leven.

  • Klik hier om deze te filteren  Dingen om te doen
September
Stratford Town Center Food Festival
Stratford Town Center Food Festival

The Stratford Town Center Food Festival is alles over lokale, met een bruisende regionale producenten food markt met meer dan 100 kraampjes verspreid over onze historische straten. Ook de presentatie van een overheerlijke selectie van de beste eten en drinken met een top notch programma van gratis demonstraties en hands-on workshops van de beste van onze stad culinaire

View details

October
Tetbury Musical Festival
Tetbury Musical Festival

Brengen toonaangevende instrumentalisten en zangers te Tetbury. (Foto © VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

February
Oxford International Art Fair
Oxford International Art Fair

Het geven van kunstverzamelaars en Enthusiast een once in a lifetime kans om direct te kopen van de kunstenaar die de hele weg heeft afgelegd naar Oxford. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Slimbridge Festival of Birds
Slimbridge Festival of Birds

Slimbridge Wetland Centre in het Stroud gebied van Gloucestershire is niet alleen de thuisbasis van 's werelds grootste collectie van zwanen, ganzen en eenden, maar het is ook de enige plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar u alle zes soorten flamingo kunnen zien.

View details

March
Cheltenham Racecourse Het Festival
Cheltenham Racecourse Het Festival

Het Festival is de belichaming van alles wat goed is aan Cheltenham. De sfeer, anticipatie en actie, gespeeld op een mooie sportieve arena die zijn gelijke niet kent.

View details

April
Folk Weekend, Oxford
Folk Weekend, Oxford

Oxford viering van alle dingen folky.

View details

May
Abingdon Air & Country Show
Abingdon Air & Country Show

Een viering van de luchtvaart en alle dingen land. (Foto - VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Cheltenham International Jazz Festival
Cheltenham International Jazz Festival

Het vindt plaats in gehost in een tented festival dorp in Cheltenham Montpellier Gardens, het Jazz Festival is voorzien van een Big Top, Jazz Arena, Beyond the Band tent met jazz bioscoop en een groot scala aan eten en drinken opties, evenals een marktgebied.

View details

Salisbury Arts Festival
Salisbury Arts Festival

Een twee-week multi-arts festival (VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

June
Chadlington Beer Festival
Chadlington Beer Festival

Chadlington Beer Festival - bier, cider, bier, wijn, Pimms, gin, live muziek de hele dag, BBQ, thee tent, kinder materiaal. (Foto - VisitEngland / Isle of Wight Festival Isle of Wight Festival)

View details

Cheltenham Food & Drink Festival
Cheltenham Food & Drink Festival

Presentatie van de beste van de lokale en nationale producenten van levensmiddelen. Chefs keuken, entertainment, eten lezingen en wijnproeverij.

View details

July
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park
Jaarlijkse Cotswold Show in Cirencester Park

Een showcase van alle dingen Cotswolds. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Tewkesbury Middeleeuws Festival
Tewkesbury Middeleeuws Festival

Tewkesbury Middeleeuws Festival heeft de hoge plek van de zomer Tewkesbury's sinds 1984. Het wordt nu algemeen beschouwd als de grootste gratis middeleeuwse bijeenkomst van zijn soort in Europa, en trekt re-enactors, handelaren en entertainers, en bezoekers van over de hele wereld. (Foto - VisitEngland / Newcastle Initiative)

View details

Drie Koren Festival
Drie Koren Festival

The Three Choirs Festival, jaarlijks gehouden sinds het begin van de achttiende eeuw en het roteren tussen de drie grote kathedraal steden van Gloucester, Worcester en Hereford, is een van 's werelds oudste klassieke muziek festivals. (Foto © VisitEngland / Marketing Gloucester)

View details

Warwick Folk Festival
Warwick Folk Festival

De beste in traditionele en eigentijdse folk kunst.

foto - VisitEngland / VisitDerby / Matthew Jones fotografie)

View details

  Sommige content van deze website is vertaald door Google. Wilt u de originele Engelse website bekijken, klik dan hier.